In samenwerking met Noppies Kinderkleding

Noppies Kinderkleding

In het voorstel wat door de kledingcommissie is opgesteld en door de vereniging is goedgekeurd, is ervoor gekozen om kleding te kiezen die in de eerste plaats zeer geschikt is voor de blaaskapel. In de tweede plaats is het ook belangrijk dat de leden de kleding op een makkelijke manier kunnen kopen en hun maten kunnen kiezen. De kledingcommissie heeft hun voorkeur uitgesproken voor kleding van een webshop, omdat hierbij elk lid zelf zijn kleding kan aanschaffen zonder dat de commissie hier tussen dient te komen. De vrijwilligers van de kledingcommissie hebben namelijk niet de gelegenheid om dit voor alle 60 leden te regelen. Het bestuur heeft hiermee ingestemd.

Samenwerken

Er is gekozen voor kleding van het merk Noppies Kinderkleding. Dit merk sluit geheel aan bij de verwachtingen die het bestuur, de vereniging en de commissie hebben bij kleding voor de blaaskapel. Wij zijn vooral gevallen voor de nette uitstraling van noppies kinderkledingNoppies Kinderkleding. Bovendien kunnen de leden de kleding zelf kopen via Amazingkids.nl. We hebben met Amazingkids.nl en Noppies Kinderkleding afspraken gemaakt zodat er genoeg in voorraad is om de gehele blaaskapel te kunnen voorzien van de gekozen kledingstukken.

Voor de meisjes is er een rok, blouse, bijpassende jas, schoenen en kousen gekozen. De jongens dienen een pantalon te kopen, met overhemd en colbert en natuurlijk schoenen en sokken. Alle kleding pas bij elkaar en is speciaal op kleur en geschiktheid uitgekozen. Alle kledingstukken zijn van hetzelfde merk: Noppies Kinderkleding. Dit verzekert ons dat het goed bij elkaar past en de kleuren op elkaar aansluiten.

We zijn erg tevreden met het resultaat en kijken erg uit naar het eerste concert waarin we met onze nieuwe kleding zullen gaan optreden. We verwachten dat het totale effect van de kleding een geweldige toevoeging zal geven aan de gehele sfeer tijdens het concert. Dit zou fantastisch zijn en sluit geheel aan bij het doel wat wij, als bestuur en als kledingcommissie, voor ogen hadden. Om ons dit te kunnen veroorloven is er en samenwerking aangegaan met Rosfinance. Zij helpen ons en wij helpen hun naar een mooiere toekomst

Published by